image

Kunstnerne tilbyder lige nu

Aktuelle projekter i BMMK

Herunder finder du aktuelle tilbud fra BMMK's kunstnere. Vil du vide mere om konceptet, kan du læse om det her

Japansk Raku Keramik Projekt
For 1.-9. klasse

Kreativ tænkning, at tegne, at arbejde med hænder, lægge glasur og lave Raku fyringer!

Japansk Manga Projekt
For 4.-9. klasse

forestille dig selv som karakterer i historier. Dette projekt gør fantasi til virkelighed! Vi starter ved at tage billeder af eleverne. Dernæst tegner vi deres omrids i Chibi figurstilen, og giver klassen muligheden for at farve og stilisere dem på nye og originale måder!

Japansk Drage Projekt
For 4.-6. klasse

Book Art Project
For 4.-6. klasse

Hvad er en bog? Hvad kan den bruges til? Hvordan tager vi en ordinær hverdagsbog og gør den til noget kunstnerisk, der involvere vores krop og sind? Hvordan kommer farver og komposition til udtryk? Disse er nogle af de mange spørgsmål vi stiller, og besvarer, i dette særlige projekt som er designet med eleverne i fjerde, femte og sjette klasse for øje.

Lost
For 0. klasse-9. klasse

”Lost” er et nytænkende, kreativt og tankevækkende danse- og kunstprojekt. projektet består af: kunst, dans, samtale med lege/øvelser og en danseworkshop.

Skriveværktøj til eventyrskogning
For 2. og 3. klasse

Eventyrskogning skulle gerne få skabertrangen til at boble og giver børnene troen på egne evner til at sætte ord på deres fantasi.

En million historier (mindst)
For 7-16 år

En million historier (mindst) er en workshop, hvor vi sammen fylder den store bog med begyndelser og slutninger på historier, vi ikke kender resten af. Dramatiske højdepunkter, replikker og beskrivelser.

Da jeg var barn skrev jeg breve
For De ældste børnehavebørn

Vi skriver og sender postkort til mennesker, vi ikke kender, som vi finder tilfældigt i telefonbogen. Vi undersøger, hvordan vi kan sætte ord sammen for forhåbentlig at gøre modtagerens dag en lille smule lysere og mere poetisk.

Skal vi lave bøger?
For Børnehavebørn i alle aldre

Så pakker jeg kufferten med de ypperste bøger. Sjove, sørgelige, skøre og anderledes bøger med vilde og poetiske billeder og ord. Vi vælger en bog, som vi har lyst til at lade os inspirere af. Og så begynder vi at skabe. Billeder, ord, scenarier, fortællinger.

Musikkens byggesten
For indskolingen og melletrinnet

Har du nogensinde løbet en nodestafet, eller spillet krig med rytmer? Har du prøvet at bygge noder i puslespil og spillet dem på tromme bagefter?

Eventyret i kufferten
For Daginstitutioner. Børnehaveklasse. 1. klasse.

I min gamle kuffert ligger der et eventyr, som er gået i stykker. Jeg har samlet krøllede ord op, tøj, ting og sager, noget der smager sødt, der lugter fælt og så noget farligt. Sammen skal vi gendigte et eventyr.

Zippelip - elevernes egen teaterkoncert
For indskolingen

De fem små zippelipper, som til daglig bor på Månen, er ved et uheld nødlandet i skolegården - i JERES skolegård! De tumler rundt på jeres skole og laver ballade.

Tante Andante
For Børnehaver & 0-1. Klasse

I en Tante Andante workshop arbejder vi med Halfdan Rasmussens Rim & Remser.

Musik & Bevægelse
For Indskolingen

Et projekt for indskolingen, der sætter musik, motorik, fællesskab og sprog i fokus.

Vild med Sans i børnehaven
For Børnehaver

Jeg kan se med mine ører og høre med mine øjne … eller hvordan er det nu det er?

Den Danske Sangskat for børn
For Børnehave/Indskoling

Den danske sangskat indeholder de mest fantastiske sange. Det er en kulturarv, som det er meget vigtig at få givet videre til de næste generationer.

Det Levende Orkester
For Børnehave

Lad børnene lege med den klassiske musik!

Cirkusprojekt
For Daginstitutioner

I et cirkusprojekt kommer børnene til at arbejde med akrobatik, balance, jonglering (og jo... børnehavebørn kan godt lære jonglering...) og mange andre færdigheder.