image

Kunstnerne tilbyder lige nu

– send dit tilbud her

I får som Kunstnere i BMMK nu mulighed for at udbyde et eller flere konkrete forløb/projekter/koncepter, som I brænder for. Den lidt mere ”hyldeagtige vare” efterspørges fra skolerne og institutionerne, og vi ser frem til at udvide med dette tilbud.

Dette tilbud er underlagt de samme kriterier/vilkår som de øvrige BMMK projekter, hvilket bl.a. betyder at det skal være mellem 10 og 40 timer.

Du udfylder felterne og uploader 1 eller flere billeder. Når vi har godkendt tilbuddet, vil det kunne ses her på hjemmesiden. Tilbuddet bliver automatisk linket sammen med din BMMK profil, så du behøver ikke præsentere dig selv i tilbuddet.

Upload mellem 1 og 5 billeder, der refererer til projektet. Husk at trykke på CTRL-tasten når der uploades flere billeder!

Hvis du ikke modtager en automatisk genereret kvitteringsmail, er din ansøgning ikke modtaget af BMMK, og du må prøve at sende igen!


Vi behandler en række personoplysninger om dig, for at kunne administrere kunstnerordningerne Børns Møde Med Kunsten (BMMK) og Unges Møde Med Kunsten (UMMK). I Vesthimmerlands Kommune har vi fokus på at beskytte de personoplysninger, vi har om dig – læs nærmere her

Skoler, børnehaver, vuggestuer, øvrige institutioner, foreninger og kulturinstitutioner, er IKKE omfattet af beskyttelsen af personoplysninger.