image

Beskrivelse

Om dokumentaren: Here We'll Stay

Omgivet af de åbne vindblæste jyske landskaber har en gruppe unge mænd fra Thy fundet en måde hvorpå de kan distrahere sig fra en usikker fremtid i et område der er kendt for butiksdød og skolelukninger. En 100 meter bane, ekstreme hestekræfter og dieselolie afgør hvem af disse mænd bliver danmarksmester i traktortræk. Til lyden af de buldrende traktorer reflekterer de unge mænd stille over deres beslutninger om et liv på landet. Deres intime og poetiske tanker giver os et sjældent blik ind i en ellers lukket verden.

Filmen er her (link), men grundet rettigheder er det nødvendigt at skrive til Anne Svejgaard Lund (annesvejgaardlund@gmail.com) for at få adgang.

Skuespiller Lars Ditlev interviewer filminstruktør  Anne Svejgaard Lund om arbejdet med den kreative dokumentar og tankerne bag filmen om traktordrengene. Dette interview er også filmet.

Interviewet er her (link) og samme princip som for ovenstående film gælder, så man skal bede om adang hos Anne Svejgaard Lund (annesvejgaardlund@gmail.com)

Lars Ditlev interviewer filminstruktør  Anne Svejgaard Lund
Børn på havetraktorer

Kunstnere

Anne Svejgård Lund

Anne Svejgård Lund


Lars Ditlev Johansen

Lars Ditlev Johansen