image

Gitte Boe Andersen

Vesthimmerlands Kommune

Gitte Boe Andersen

Jeg arbejder i Kulturskolen Vesthimmerland, hvor jeg underviser Minimusikhold (musik og sammenspil 0.-4. Kl.) samt har musiktimer i børnehaver.
Jeg er desuden rytmisk sanglærer på Kulturskolen Viborg.

Gitte følger Regnbuedansen (læs om de tre duoer her) på Aagades Børnehave i Vesthimmerland.

Aagades Børnehave
Aagade 25 A, 9620 Aalestrup
Telefon: 98 64 16 24
Leder: Betina Tollestrup Dalsgaard

Britta Mouritsen

Jammerbugt Kommune

Britta Mouritsen

Britta er uddannet folkeskolelærer og har i de sidste 14 år undervist i Thisted Kommune. Britta har bl.a. linjefag i håndarbejde og billedkunst - sidstnævnte er også en stor passion i fritiden.
Det er vigtigt for Britta, at faget billedkunst er stærkt sanseligt, følelses- og kropsorienteret, samt at eleverne oplever at lærer at kunne udtrykke sig stadig bedre gennem tegning, maling og andre materialer.

Britta følger Teatertorden (læs om de tre duoer her) på Børnehaven Solstrålen i Jammerbugt

Børnehaven Solstrålen
Skolevænget 3, 9690 Fjerritslev
Telefon: 72 57 81 75
Leder: Helena Petersen

Nana Ellebæk Bjerg

Mariagerfjord Kommune

Nana Ellebæk Bjerg

Jeg arbejder som kulturskolelærer med rytmisk sang, klaver, forskolehold (fra 0 år til 3. klasse), folkeskolesamarbejde og daginstitutionssamarbejde.

Nana følger Farverige Lyde (læs om de tre duoer her) på børnehaven Kirsebærhaven. Her under beskriver Nana hvad hun har fået ud af observationerne:

Det mest interessante er nok den udvikling man kan se i børnene i takt med at de bliver fortrolige med de forskellige kunstneriske udtryksmuligheder. De udvikler sig fra at kopiere til selv at have en mening om hvordan de vil udtrykke sig. Det understøtter børnenes personlige udvikling og tydeliggør værdien af det arbejde, der foregår i kulturskolerne og som burde være til stede i alle daginstitutioner.
På det personlige plan synes jeg det var meget givende at opleve andres praksis og få lov til at være "en flue på væggen". Det understøtter refleksion i og over egen praksis og har givet ny inspiration og tanker om mulige forløb og samarbejder indenfor egen kulturskole.

Kirsebærhaven - Havbakkedistriktets private naturbørnehave
Veddum hovedgade 44,
9560 Hadsund
Tlf 25 47 60 10
Daglig pædagogisk leder: Lise-Lotte Laugesen