image

Med blik for det oversete

Med blik for det oversete

Målgruppe: Grundskolen
Timetal: 10

Der findes ting som har tiltrækningskraft: et par glitrende sko, en blød bamse, en rød bold, og så er der ting som vores mobiltelefoner som nærmest er blevet en forlængelse af kroppen, men vores hverdag er også fyldt med ting som vi ikke er opmærksomme på.

Men der findes også et sted, hvor tingene taler, hvor tepotten har følelser og hvor mønter rejser til fremmede lande. I eventyrenes verden kan tingene være magiske og besidde en fortryllende kraft, de taler til os, de får os til at se dem.

I det her projekt vil eleverne med inspiration fra eventyrene øve sig i at se alt det som fortaber sig i en grå ensformig masse og skrive om verden set fra et tingsnært perspektiv.

Med skriften som vores redskab skal vi undersøge forskellige synsvinkler og forestille os, hvordan verden ser ud fra en hests, en myres, et træs perspektiv. Vi skal give stemme til dem, der ingen stemme har og bringe det oversete frem i lyset.

Formålet er, at eleverne får skærpet deres opmærksomhed, stimuleret fantasien og får redskaber til at arbejde kreativt med sproget.
Med blik for det oversete

Ansøg om et aktuelt udbudt projekt

Skolen skal have en aftale med kunstneren inden ansøgningen laves!

(udfyld med vej, postnr. og by)
NB! Det er skolen/institutionen der ansøger om befordring til kunstneren


Kunstner

Marie Hjørnet Nielsen

Marie Hjørnet Nielsen

A. H. Wingesvej 9 1. tv.
8200 Aarhus N (Jeg arbejder i Thisted)
60227998
Marie Hjørnet Nielsens profil