image

Streetart forløb/workshop

Streetart forløb/workshop

Målgruppe: 5.- 9. klasse
Timetal: ca. 12-20 timer*. 'Et forløb på 2-4 timer pr. gang, gerne over 3-5 forskellige dage. Det kan både integreres som en del af en projektuge eller selvstændigt projekt, der spredes ud over en længere periode (Eks. 1-2 gange om ugen på 1 måned)

Jeg hjælper med at give børnene en fornemmelse af hvad Street Art er, og hvordan historier og budskaber kan formidles gennem kunst. Børnene får mulighed for selv at eksperimentere og formidle deres egne historier og budskaber gennem streetart.

Alle kan være kreative!
Jeg går meget op i, at alle kan få noget med fra forløbene, at det bliver et sjovt, mindeværdigt og måske et lidt anderledes projektforløb end børnene er vant til. I mine forløb arbejder jeg ud fra mine afprøvede designprocesser, hvor kreativitet og udfoldelsen af den er i centrum. Dermed guider jeg børnene trygt igennem hele designprocessen med små øvelser og værktøjer. De lærer at udvikle på deres kreativitet, som er en evne, der kan bruges i situationer igennem hele deres liv. Vi skal nemlig træne den kreative evne, som en muskel. Vi besidder alle den kreative evne/sans, men den vokser kun ved at øve sig og træne den.

Streetart og Spray
Mine forløb fokuserer oftest på streetart med spray og akryl. Børnene får lov at fordybe sig i processen og arbejde med deres egne ideer og lærer, hvordan man skaber ideer, bruger storytelling og omdanner dem til deres egne færdige streetartværker. Det er vigtigt for mig at børnene føler, at det er deres egne projekter, hvor jeg guider og hjælper dem med at gøre ideerne til virkelighed. Jeg introducerer børnene for forskellige øvelser og sprayteknikker, som de får lov at prøve af. De lærer at samarbejde og til slut har børnene skabt færdige værker enten små grupper eller et stort samlet værk, som kan hænges som udsmykning på jeres skole/institution.
Streetart forløb/workshop
Streetart forløb/workshop
Streetart forløb/workshop

Ansøg om et aktuelt udbudt projekt

Skolen skal have en aftale med kunstneren inden ansøgningen laves!

(udfyld med vej, postnr. og by)
NB! Det er skolen/institutionen der ansøger om befordring til kunstneren