image

Onlineforløb

Lær hvordan du kan bringe kunsten ud på en institution eller på en skole

Selvom vi begynder at fornemme lys forude og en gradvis genåbning i forhold til Covid19 situationen, vil vi fortsat have brug for at tænke nyt, kreativt og i højere grad digitalt i forhold til tidligere. Børn, unge, lærere og pædagoger slider på bedste vis for hele tiden at skabe mening. det kan være svært at fastholde fokus og motivation, når vi ikke er "rigtigt" sammen. Ofte er udfordringen at skabe interaktion og aktiviteter sammen online, og det rum har vi sat os for at udforske sammen med jer.
Vi har med "Online forløb" skabt en mulighed for at hyre en kunstner til et online forløb, på nøjagtig samme vilkår som et almindeligt forløb. Vi mener, der netop nu, i høj grad er brug for kunstens mange sprog og leg med sanserne

BMMK har i samarbejde med Michael Bach og Mathilde Juul skabt et materiale, som kan hjælpe og støtte, hvis man som kunstner ønsker at kaste sig ud i et online forløb i en institution eller på en skole. Materialet består af en kort inspirationsvideo samt en guide til kunstnerne, en guide til skolen/institutionen og en guide til Zoom, hvis det er denne platform, man ønsker at benytte. Eksemplet her er et musikforløb i en institution, men det kunne lige så godt være et billedkunstforløb i 3. klasse, et litteraturtema i 6. klasse med en forfatter eller et teaterforløb med mellemtrinnet. Det er kun fantasien og lysten til at kaste sig ud i udfordringen, der sætter grænser.
Tusind tak til Michael og Mathilde for et rigtig godt samarbejde.

God fornøjelse med arbejdet derude!

Her finder du Gode råd til kunstnere

Her finder du Guide til institutionen/skolen

Her finder du Guide til Zoom for kunstnere

Hvordan finder jeg de kunstnere der tilbyder onlineforløb?

Du går ind under fanen "medvirkende kunstnere" og skriver "onlineforløb" i søgefeltet. Så kommer alle de kunstnere, der har lyst til denne formidlingsform frem.