image

Charlotte Prip

Scenekunst

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet dramaturg fra Århus Universitet i 2008, og autodidakt skuespiller. Jeg har i 32 år beskæftiget mig med teater og drama, både som professionel skuespiller for børn og voksne, som instruktør, som manuskriptforfatter og underviser for børn/unge.
Jeg går gerne i tæt dialog med pågældende institution således vi kan skræddersy et projekt der passer lige til Jer! Det kan være at udvikle et teaterstykke/performance der har tilknytning til specifikke fag i skolen. Det kan være den årlige skolekomedie! Det kan være Site Specific Theatre, hvor vi omskaber skolens eller lokalområdets rum! Det kan være Livsteater, hvor vi laver teater over egne livshistorier! Mulighederne er uendelige ……. helt ligesom kreativiteten, så lad os ta´ en snak om hvad lige præcis I drømmer om at skabe, og simpelthen bare gøre det! Jeg ser meget gerne, at lærerne er aktive i projektet, og vidensdeler gerne. Men det er intet krav!
For udskolingen, laver jeg ligeledes forløb hvor vi træner Præsentationsteknik og Formidling til at afhjælpe eksamensangst og forbedre elevernes evne til at fremlægge og tale offentligt.

Hvad kan jeg tilbyde?

Jeg tror på at et samfund har brug for kreative og omstillingsparate mennesker, der er refleksive og tør stille spørgsmål. De der tør tænke rundt om hjørnerne og nytænke verden til fælles demokratisk bedste!
Drama og teater har sin rod i menneskets liv, og er en fantastisk katalysator til at få gang i latteren og den kropslige udfoldelse. Det skaber basis for nye opdagelser i sig selv og andre.
Jeg tilpasser min undervisning efter børnenes/de unges aldersgruppe. Ved forskellige fysiske og performative dramalege/øvelser, handler det om at komme i gang med den legende natur, der er glæde/lyst betonet, og som har sit grundlag i det jeg kalder Vores Kreative Reservoir. Dette reservoir findes i os alle, og sammen etablerer vi et rum hvori eleverne trygt kan træde ind i en verden af fantasi, åbenhed, kropslighed, og mod til at udtrykke sig på helt egne præmisser.
Den slags blir´ man glad af! Det gir´ tro på sig selv og verden!

Charlotte Prip

Søndergade 48, St. th
9000 Aalborg
42171305

Email Charlotte Prip
Download CV