image

Christian Bols

Andet

Hvem er jeg?

Christian Bols, stand-up komiker.

Jeg er stand-up komiker og har optrådt med stand-up siden 1993, men har i løbet af de seneste 5 år arbejdet seriøst og målrettet med comedy. Bl.a. derfor opnåede jeg en 4. plads i finalen i DM i stand-up 2013. Udover stand-up udvikler jeg og laver forløb om kommunikation, kropssprog, motivation, positive tanker og hvordan man får den bedste arbejdsglæde ud af sig selv og hinanden. Disse faktorer er grundlag for et godt samarbejde og arbejdsmiljø.

Jeg har undervist i stand-up siden 2004 og har bl.a. lavet comedyworkshops med store grupper på op til 70 skoleelever, unge skuespillere og med unge fra Hjørring og Aalborg, der skulle optræde til Ordkraft 2014. Med alle disse workshops var målet, at de unge skulle lave et show, de skulle vise for et større publikum. Jeg har også lavet workshop for udfordrede unge med bl.a. psykiske diagnoser. Her var målet at lære om kropssprog og kommunikation og hvordan, man fx præsenterer sig selv til en jobsamtale eller eksamen.

Hvad kan jeg tilbyde?

Jeg elsker at skrive shows, der enten har et tema eller blot skal give publikum et nyt syn på deres dagligdag og sig selv. Det allerbedste er, når publikum lærer noget, mens de griner:

"Christian Bols´ stand-up show er en fed blanding af ironi og kække kommentarer, der rammer både teenagere og voksne rent. Christian er meget nærværende og griber publikums kommentarer, hvorved showet bliver levende. I forhold til teenagere er det desuden tydeligt, at Christian forstår det sprog de taler og han kan, for nu at anvende en lidt ung term, battle med dem. Eleverne på vores skole, har, i tiden efter showet, talt og grint meget over det gennemførte show og udelukkende haft positive kommentarer. Showet er med andre ord for fedt - se det selv"! - Katja Kjær Rask, Tornhøjskolen, Aalborg.

 

Hvis man har haft en uoverensstemmelse med sin lærer, og det påvirker en negativt, kan man enten vælge at være ked af det eller man kan vælge at se på situationen med humoristiske briller og måske lære noget af den. Hvis man fx vender situationen på hovedet og forestiller sig, hvordan det ser ud med lærerens briller, kan udfaldet blive nyt, sjovt og måske slet ikke betyde så meget for en. Comedy bliver således en særdeles effektiv selvterapi. Så udover at lære, at alle mennesker ser verden gennem forskellige briller, styrker man samtidig selvtilliden og man kan lære, hvordan man formidler sit budskab med dynamik og humor. Det er et godt værktøj, når man skal holde oplæg for andre. Man kan lære en del om kommunikation og om at læse sine medmennesker, men man vil også lære, at der er en joke i alt! Hvis man fx vil bevise, at der findes nisser, er dette således præmissen for joken.

Christian Bols

Fasanvej 16
9440 Aabybro
27 207 208

Email Christian Bols
Christian Bolss website...
Download CV
Download Info