Hvem er jeg?

Jeg er freelance dansekunstner specialiseret i improvisatoriske processer og interaktivitet i performance. Jeg arbejder både som danser, koreograf og underviser og skaber forestillinger for, og med, et bredt spektrum af aldersgrupper. Jeg er uddannet danser og koreograf på School for New Dance Development i Holland (1995-1999) og er MA i koreografi med udmærkelse fra Dartington College of Arts i England (2008).

Hvad kan jeg tilbyde?

Jeg tilbyder TOTAL!DANS! i to forskellige formater:

1. TOTAL!DANS! -Interaktiv danse og musikforestilling for skolebørn i 1.-3. klasse
2. TOTAL!DANS! - ENSEMBLE

1. TOTAL!DANS! - interaktiv danse- og musikforestilling for skolebørn i 1.- 3.klasse

I TOTAL!DANS! er børnene publikum, og samtidig frie til at bevæge sig og deltage fysisk aktivt i koreografien, mens den sker.
Børnene får ingen verbale instruktioner under selve forestillingen. Nysgerrighed, dansens smittende energi og musikken inviterer børnene til at opleve forestillingen med alle sanser og hele kroppen i bevægelse.
I TOTAL!DANS! indgår levende musik i tæt samspil med dansen og sammen skaber de to kunstformer sjove, magiske og spændende scener at være i, se på, lytte til og bevæge sig med. Øjeblikkets sanselige oplevelser er i fokus og stimulerer både fællesskabet i klassen og krop, følelser og fantasi.

Varighed i alt 45 minutter

Én klasse pr. forestilling

2. TOTAL!DANS! - ENSEMBLE
Vi arbejder sammen med en klasse i en uge og skaber forestillingen TOTAL!DANS! - ENSEMBLE

TOTAL!DANS! - ENSEMBLE er en version af TOTAL!DANS! - interaktiv danse- og musikforestilling for skolebørn i 1.-3. klasse, hvor udgangspunktet er at børnene som publikum, er frie til at respondere fysisk på de professionelle dansere og følge dem.
Når vi skaber TOTAL!DANS! - ENSEMBLE træner vi sammen børnene i en uge, 1,5 time om dagen. Vi arbejder med forskellige invitationer til børnenes deltagelse i den professionelle dans, og udvikler koreografien ud fra deres specifikke respons til arbejdet. Vi skaber et midlertidigt ensemble der består af 2 voksne professionelle dansere, levende musik og en gruppe børn der følger os, spejler os og danser sammen med os. Udtrykket rummer spontan danseglæde, rørende samspil og kan til tider minde om en fugleflok der skaber organiske formationer i bevægelse.

Den sidste dag viser vi forestillingen for et publikum.

Èn klasse pr. forløb

image image image image image image
Ellen Kilsgaard

Ellen Kilsgaard

Valbygårdsvej 35, 1th
2500 Valby
60170119

Email Ellen Kilsgaard
Ellen Kilsgaards website...
Download CV