Hvem er jeg?

Jeg brænder for musikken og mødet mellem mennesker. Jeg er vild musik og elsker at formidle musik til andre – og har altid gjort det.
Jeg tager udgangspunkt i legen, som er et fantastisk redskab til at skabe kontakt til børn og deres medfødte musikalske kompetencer. Det, at lære noget sammen og af hinanden er i fokus, samtidig med at musikfagligheden styrkes - både for børn og voksne. Musik (og kunst) handler for mig om nærvær og fordybelse som giver sansemæssige vigtige oplevelser – og kombineret med høj faglighed giver det mig som formidler, en mulighed for at skabe udvikling.
Jeg er uddannet fra konservatoriet som Statsprøvet Musikpædagog, og er siden blevet brugt i mange forskellige sammenhænge – som udøvende musiker, dirigent, sangcoach, teambuilder, sangskriver og selvfølgelig som underviser.
Jeg afslutter i 2018 en Pædagogisk Diplom med fokus på formidling.
Der ud over har jeg mit eget konsulentfirma – www.musicmindgames.dk, som udover kursusaktivitet udvikler nye lege som styrker fagligheden via musikteori ´- på den sjove måde

Hvad kan jeg tilbyde?

Jeg kan tilbyde forløb, hvor børnene får stimuleret deres kreativitet. Samtidigt arbejder jeg med teorien om det dynamiske tankesæt, som hjælper børn med at lære. Mød en engageret formidler, som skaber god stemning og har fokus på processen sammen med børnene!
Kunne I tænke jer at styrke de musikalske, sociale og kreative kompetencer?
Synes I også at aktive musikforløb, hvor børnene leger, spiller, danser og skaber er det bedste?
Arbejder I med forskellige temaer, hvor I godt kunne tænke jer at inddrage musikken?
Skal jeres børn optræde til en koncert, forældredag, afslutning eller fest?
Ønsker I en legende tilgang til musikkens byggesten?
Trænger I til en korworkshop med knald på?
Mangler I musikalsk støtte til en musical?
Der tilbydes også forløb i samarbejde med andre kunstnere

image image image image image
Gitte Chren

Gitte Chren

Kirkevej 1
9520 Skørping
50511307

Email Gitte Chren
Gitte Chrens website...
Download CV

Facebook
LinkedIn