image

Gitte Lacarriere

Design

Hvem er jeg?

Jeg er oprindelig uddannet indretningsarkitekt i London, og har de sidste 17 år arbejdet med bl.a. møbeldesign, indretning, styling, kreative workshops og meget mere, alle med genbrug som fællesnævner. Har masser af erfaring med arbejde med børn og den kreative bæredygtige process. 

Hvad kan jeg tilbyde?

 

Jeg kan tilbyde hjælp til indretning af lokaler, hvor eleverne er en del af processen så de får en følelse af ejerskab og respekt for de rum de bevæger sig i. De er med i hele processen, og lærer de forskellige trin de skal igennem for at kunne indrette et rum optimalt. Jeg tilbyder også kreative dage, hvor eleverne ud over det kreative også for en indsigt i hvordan vi bør behandle vores planet og hvorfor. De kan lære hvor at folde læste bøger til skulpturer og andre figurer, beklæde interiør/møbler med brugte stoffer, skære gamle malerier i stykker og lave smukt design. Skabe collager af vintagepapir. Der er mange muligheder, så spørg endelig ind.

Jeg har en passion for at bruge de ting vi allerede har, og for at motivere andre til at se mulighederne i det som ellers ville være smidt ud. Fra mit værksted i Nørresundby, Mangt Moodstore, udfører jeg indretningsopgaver, afholder workshops og skaber kunstcollager som jeg sælger under navnet MANGT.dk.

Gitte Lacarriere

Brotorvet 3, 2. sal
9400 Nørresundby
29407179

Email Gitte Lacarriere
Gitte Lacarrieres website...