image

Gitte Lykke

Billedkunst

Hvem er jeg?

Jeg er oprindelig uddannet indretningsarkitekt i London, og har de sidste 18 år arbejdet med bl.a. møbeldesign, indretning, styling, kreative workshops og meget mere, alle med genbrug som fællesnævner. Har masser af erfaring med arbejde med børn og den kreative bæredygtige process. 

Til dagligt er jeg kunstner og indretningsarkitekt, og arbejder fra mit atelier Mangt Moodstore i Nørresundby.

Hvad kan jeg tilbyde?

Som papirkunstner og indretningsarkitekt, kan jeg tilbyde flere forskellige forløb. Alle med bæredygtig og dermed genbrug som gennemgående tema. Har stor erfaring med undervisning, indretning og motivation.

Der er forskellige muligheder for et samarbejde med mig…

 

Et forløb eller dag, hvor collagekunsten er i centrum. Hvor eleverne får et indblik i collagens verden og skaber deres egne kunstcollager af vintgepapir. Dette kan være tværfagligt, som en del af en emneuge eller noget helt tredje.

 Og jeg kan tilbyde hjælp til indretning af lokaler, hvor eleverne er en del af processen så de får en følelse af ejerskab og respekt for de rum de bevæger sig i. De er med i hele processen, og lærer de forskellige trin de skal igennem for at kunne indrette et rum optimalt. 

 Eller de kan lære hvor at folde læste bøger til skulpturer og andre figurer, beklæde interiør/møbler med brugte stoffer, skære gamle malerier i stykker og skabe smukt design. Der er mange muligheder, så spørg endelig ind.

 Jeg har generelt en passion for at bruge de ting vi allerede har, og for at motivere andre til at se mulighederne i det som ellers ville være smidt ud. Fra mit værksted i Nørresundby, Mangt Moodstore, udfører jeg indretningsopgaver, afholder workshops og skaber kunstcollager som jeg sælger under navnet MANGT.dk. Indretningsdelen kan ses på LACARRIERE.dk

Gitte Lykke

Brotorvet 3, 2. sal
9400 Nørresundby
29407179

Email Gitte Lykke
Gitte Lykkes website...