image

Henrik Koldby

Billedkunst

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet byggetekniker - Det sidste hold der tegnede bygninger med blyant, og hvor blyanten skulle drejes mens man tegnede, så stregen blev helt skarp. De sidste 25 år har jeg arbejdet med tegning, computergrafik, malerier og undervisning.
De seneste år har jeg arbejdet som kunstner og underviser.
Jeg har gået i livets skole og det gør jeg stadig, som suppleres med kurser, bøger og udstillinger. Jeg har undervisningserfaring fra 10 års arbejde som faglærer på Aalborg tekniske skole (mediegrafisk afdeling). På skolen underviste jeg i kreativitet og ideudvikling, grafisk illustration, layout, tegneteknik og design. De senere år har jeg lavet undervisningsforløb på folkeskoler, højskoler og skoler for unge med særlige behov.

 

Hvad kan jeg tilbyde?

Jeg underviser ud fra, at det skal være sjovt at arbejde med kunst. De fleste unge mister interessen for at tegne og male i en tidlig alder - den vil jeg gerne skubbe lidt til. Den tid vi bruger på at skabe malerier skal være sjov, lærerig og inspirerende. Først maler vi abstrakte baggrunde på malerierne. Derefter får eleverne nogle tegneøvelser, som sætter gang i fantasien. Vi arbejder ud fra et tema, en ide eller en brainstorm. De færdig tegnede ideer overføres derefter på de abstrakte baggrunde. - Tjek min hjemmeside og se hvordan malerierne kan komme til se ud. Kontakt mig så tager vi en snak om, hvad det er for en opgave, som du har brug for at få løst. 

Henrik Koldby

Bondropsgade 28
9400 Nørresundby
20 94 89 81

Email Henrik Koldby
Henrik Koldbys website...