image

Jeanette Clemmensen

Billedkunst

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet på Danmarks Designskole Kbh. og Statens Teaterskole Kbh. som Scenograf. Jeg har gennem de sidste 15 år arbejdet passioneret med Børn/Unge og Kunst i Folkeskolen, i Børnehaver, på Universitetet og i form af efteruddannelse af undervisere.

Jeg har ledet og er initiativtageren til ArtLab//Kunsten Museum of Modern Art og har ligeledes stået for Juniorværkstedet på Aros//Aarhus Kunstmuseum. Ligeledes har jeg deltaget i BmmKs fyrtårnsprojekt "Implementering af Art Based Learning i Grundskolen." Et projekt over 1,5 år på Aalborg Friskole, samt 4 folkeskoler i forskelige kommuner. Idag arbejder jeg som Læringskonsulent med Art Based Learning og Designtænkning. Derudover indretter jeg læringsrum og designer Mobile Lærings Labs. til at understøtte aktive og kreative læringsmetoder. Se www.Turn2u.dk

Hvad kan jeg tilbyde?

Jeg tilbyder alle former for Kunstprojekter, hvor iagtagelse, sansning, nysgerrighed, undersøgelse, passion og den skabende proces er i fokus. Jeg tager altid afsæt i de aktuelle børns univers, deres omgivelser og ønsker til tema. Jeg har stor erfaring og succes med tværfaglige projekter hvor læring (pensum) integreres som en del af Kunstprojektet.

Jeanette Clemmensen

Fjordbyen 49
9000 Aalborg
81655565

Email Jeanette Clemmensen
Jeanette Clemmensens website...
Download CV