image

Julie Levorsen

Billedkunst, Foto, Streetart, Andet

Hvem er jeg?

Jeg er billedkunstner, lærer, fotograf og keramiker, og har arbejdet med tegning, maleri, keramik og fotografi i mange år, i egne værker og som underviser. Jeg har undervist i billedkunst og keramik i mange år og stået for fotolinjen i 12 år på Horne efterskole. Jeg har i mine malerier arbejdet rigtig meget med både børnetegninger og portrætter. Jeg er læreruddannet fra Silkeborg Seminarium, har en 3-årig kunsthåndværker uddannelse som keramiker fra Glas- og Keramikskolen på Bornholm og har desuden taget en masser kurser i billedbehandling, fotografering og maleri. Jeg har stor erfaring med at arbejde med børn og unge gennem mit job, gennem BMMK og gennem forskellige projekter jeg har deltaget i.

Hvad kan jeg tilbyde?

Jeg kan tilbyde at arbejde med billedkunst og fotografi med et højt fagligt indhold, give oplevelser og tage eleverne og deres værker alvorligt, jeg nyder at arbejde med de unge, og se hvor vi bevæger os hen og hvad vi sammen kan skabe. Jeg holder rigtig meget af at arbejde med børnetegninger i indskolingen, fordi jeg synes, de giver de mest finurlige vinkler på verden. Senere kommer der ofte en generthed hos de unge i forhold til at udtrykke sig kreativt, og de barrierer vil jeg gerne være med til at nedbryde. Derfor laver jeg hos de ældre elever oftest øvelser for at bryde pænheden, såsom blindtegning og gruppetegning. Ligeledes bruger jeg ofte fotografiet som udgangspunkt for arbejdet, så de kan finde inspiration og hjælp her.

Gennem pressefotos, reklamer og billeder kan vi i udskolingen se på virkemidler og komposition, selv fremstille værker og arbejde med manipulation og målgrupper. Både individuelle projekter og større fælles værker som væg dekoration og installation er noget jeg har arbejdet med flere gange og synes er fantastisk at arbejde med de unge omkring. Jeg arbejder også gerne tværfagligt med f.eks. dansk, historie/samfundsfag eller naturfag, som kommer til udtryk i et billedkunstnerisk univers