image

Marius Ungureanu

Musik

Hvem er jeg?

Jeg studerede bratsch ved konservatoriet i Bukarest, og jeg ser mig selv mere som en usædvanlig alsidig musiker. Jeg har altid nært et stort interesse for nutidig musik og for crossover projecter. Ved mit project ArtDreams søger jeg nye veje til et udvikle en forestilling sammen med elever, professionelle musikere og studerende og andere kunstner mens en projekt uge.

Hvad kan jeg tilbyde?

Jeg mener at vi alt for ofte undervurderer børns fantasi; vi forklarer dem alt for meget. Og jeg tror at vi bør give børnene muligheden at udforske områder som rent faktisk er deres egne, hvor de ikke får fortalt hvad de skal gøre, hvordan de skal forholde sig eller tænke, hvor de ikke skal være bange for at gøre noget forkert eller bekymre sig om at tilfredsstille os voksne, være sig forældre eller lærere.

Vi har alle brug for vores eget frie rum -måske en dagbog, en hemmelig grotte, en plads i vores egen fantasi, en sky, en flyvende måtte, duften af en blomst, den prikkende fornemmelse af en sneflage som smelter på tungen -alt dette ER musik. Jeg tilbyder at arbejde med børn, at lave musik, at tage børnene med på rejse hvor alt kan ske, og hvor der ikke er endeligt resultat, der betyder mest, men "rejsen" er belønningen.

Marius Ungureanu

Nørholmsvej 205
9000 Aalborg
41827625

Email Marius Ungureanu
Marius Ungureanus website...
Download CV