Hvem er jeg?

Jeg er uddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur i 2010 og har udgivet flere titler for børn og unge, bl.a. ELLA ER MIT NAVN VIL DU KØBE DET? (2014), historier fra min egen barndom i 80’erne i "Ud og stjæle erantis” (2020) og senest den poetiske billedbog "En nat" (2021). Jeg underviser i litteratur og skriveværksted på Højskolen Mors, udfolder mig som LegeKunstner i de lokale daginstitutioner og elsker at bygge poetiske verdener med ord jeg klipper ud af gamle bøger.

Hvad kan jeg tilbyde?

Glæden ved at udtrykke sig og skabe med sproget er det vigtigste for mit eget forfatterskab og for mine kunstmøder med børn. Jeg inviterer indenfor i den skabende proces, hvor vi sammen udforsker de enkelte dele af sproget, sætningerne, et digt, en fortælling. Vi dvæler ved detaljer og samler dem til helheder. Vi undersøger, hvordan man kan lade sig inspirere af virkeligheden omkring os og indeni os, af andre kunstformer og medier. Min eksperimenterende og legende tilgang omfatter også selve skriveværktøjet, ligesom jeg gerne inddrager lyd, stop motion, scenografi og andre medier og formater at fortælle igennem.
Jeg elsker at skræddersy kunstmøder til lige netop jeres børnegruppe, så tøv ikke med at kontakte mig - også selvom I ikke lige kan regne ud, hvordan man kan arbejde med litteratur som kunstform hos jer.
Se min hjemmeside eller mit CV for tidligere workshops.

image image image image image
Mette Hegnhøj

Mette Hegnhøj

Nabevej 4, Sønderhå
7752 Snedsted

Email Mette Hegnhøj
Mette Hegnhøjs website...
Download CV

Instagram