image

Pia Grandjean Odderskov

Litteratur

Hvem er jeg?

Debuterede som forfatter i 2007. Har indtil videre skrevet 5 romaner og 1 novellesamling. Jeg er født i Aalborg 1963 og det lå ikke i mine kort, at jeg skulle være forfatter, så jeg er udd. lægesekretær.

Formand for Limfjordsegnens Litteratur Samvirke, en af tovholderne for Jyllandsforfattere. I de sidste 32 år har jeg været vant at arbejde med mennesker, hvor man på mest behagelige som spændende måde også skal sælges et budskab/produkt/projekt. Siden 2012 har jeg undervist for BMMK i Farsø,Års,Hornum,Løgstør, Ranum, Haubro, Hjørring

Hvad kan jeg tilbyde?

Det er så livsbekræftende og berigende at arbejde med børn og unge. Jeg kan tilbyde skriveværksteder som tager udgangspunkt i sanserne, således at alle elever, uanset klassetrin og det faglige niveau, kan deltage. Jeg tilpasser skriveværkstedet i samarbejde med læreren på klassetrinet. Jeg har også indgået i projektuger, hvor jeg også tilpasser "værkstedet" efter projektet. Jeg har været rundt i Vesthimmerland for at motivere elever til at deltage i Nobelpriskonkurrence ( noveller ) Ligeledes har jeg kørt længere forløb, hvor der har været tid til et dybere engagement i "redskaberne" til at skrive med lyst og passion.

Pia Grandjean Odderskov

Pia Grandjean Odderskov

Næssundvej 486, 7960 Karby
7960 Karby
25549386

Email Pia Grandjean Odderskov
Pia Grandjean Odderskovs website...

Facebook