image

Thomas Høgsted

Musik

Hvem er jeg?

Jeg har siden 1996 arbejdet professionelt med at skrive sange og producere musik og blev i 2012 uddannet musiklærer. Jeg har siden min barndom været fascineret af fortællinger. Da jeg lærte, at sætte toner og musik på mine skrevne ord, åbnede der sig en helt ny verden for mig. Det er der blevet flere prisvindende værker ud af og ikke mindst kreative forløb for børn og unge. Jeg var med til starte MGP op i 2001 og har stået bag mange succesfulde artister. Det kan nu komme jer til gode. 

Hvad kan jeg tilbyde?

Rytmiske forløb. Hovedsageligt for børnehaver og indskoling. Institutionen låner en taske med instrumenter af mig, og så øver børnene nogle rytmiske sange, hen over nogle dage, indtil der skal gives en koncert. Det giver børnene en fornemmelse af puls og takt, og så giver det kendskab til de enkelte instrumenter... og så styrker det motorikken.

Der er mulighed for at lade dem lave deres egne instrumenter samt skrive og indspille en sang. Det styrker fællesskabet at arbejde sammen omkring skabelsen af et værk - og det bryder grænser at indspille den. 

 

Thomas Høgsted

Thomas Høgsted

Markeds Allé 15
9320 Hjallerup
42947950

Email Thomas Høgsted
Thomas Høgsteds website...
Download CV