Målet er, at Børnenes Kulturmødes torsdags- og fredagsprogram bliver pakket med workshops for lokale skolebørn om formiddagen, og at området bliver udfyldt af kulturskoleelever, talentprogramstuderende og andre optrædende børn og unge fra alle nordjyske kommuner om eftermiddagen. Hen over begge dage vil et tredje spor udfolde sig som debatter i børnehøjde.

 

Børnenes Kulturmøde 2023 holder i hånd med Kulturmødets temaspor ’Næste Generation’.

 

BMMK og Kulturmødet ønsker at udforske børnenes egne oplevelser af verden og forestillinger om fremtiden. Hvad rører sig i børnenes liv og i deres indre? Hvilke perspektiver på verden ønsker de at fremstille? Hvad vil børnene selv skabe, hvis kunsten for børn var kunst for, med og af børn? På Børnenes Kulturmøde 2023 er det børnenes egne stemmer, der skal give genklang og børnenes egne udtryk, der skal opleves.

Programstatus

Der arbejdes i disse dage benhårdt på programindhold. Vi har igangsat en række dybdegående forløb på Morsøs skoler med dygtige nordjyske kunstnere, som alle skal have et output på Børnenes Kulturmøde, enten som visninger eller workshops.

 

Eftermiddagsprogrammet stykkes sammen af et væld af samarbejdspartnere, som alle har det tilfælles at de arbejder med unges vilkår for kunstnerisk udvikling og uddannelse.

Vi glæder os så meget til at dele det endelige program med jer!

 

Samarbejdet koordineres mellem Kulturmødets koordinator for Børnenes Kulturmøde Cecilie Klok Dupont, og Lære at Være/BMMKs projektleder Marie Louise Klitgaard.

Har du spørgsmål?