Emma Lykholt Andreasen

  • Dagtilbud
  • Grundskole
  • Unge 15+

Passioneret filmmager, der nyder at være en del af skabelses processen. Jeg brænder for at give min viden videre, til nye kreative hjerner.

Læs mere

Hvem er jeg?

Filmarbejde er for mig en kæmpe ære og en af de største glæder. Jeg dimitterede fra European Film College i 2018, hvor jeg lyste min lygte i alle retninger og studerede redigering, produktionsdesign, 'billede og sprog', samt kamera og lys. Fra 2018 til 2020 studerede jeg fortsat alle processer i filmproduktion, nu med mit fokus sat på klip, på FilmMaskinen i Frederikshavn. Mine uddannelser har tilladt mig en bred erfaringen indenfor alle aspekterne i skabelsen af film. Siden min start som professionel i erhvervet har jeg opdaget hvor stor en glæde det bringer mig at kunne give min passion videre til de nye generationer.

Østermarksvej 11
9400 Nørresundby

Hvad kan jeg tilbyde

Jeg kan tilbyde et energisk og stimulerende læringsmiljø med undervisning i øjenhøjde, hvor der er fokus på vejledning og inspiration på rette niveau. Undervisningen er rettet mod at give børn og unge kreative og inspirerende fællesskaber gennem “learning by doing” bygget ovenpå den teori og de metoder, som skal læres for at kunne skabe film. Det er en mulighed for at få indblik i og erfaring med alle vinkler af processen i at skabe en film. Det giver kompetencer, som kan bruges i anden undervisning og gruppearbejde, det vil sige, det er en mulighed for at få anvendelig viden, der kan bruges fremadrettet. Samarbejdet om at skabe film, kan også bruges til at øge trivslen mellem de unge, og få bragt nogle temaer på banen der ellers kan være svære at tale om.

Projektbilleder

  • EmmaLA_Produktionsdesign_Miniature
  • EmmaLA_Set_2019
  • EmmaLA_Produktionsdesign
  • Undervisning_FilmMaskinen