Jørgen Stendal Mortensen

  • Dagtilbud
  • Grundskole

Freelance gøgler, cirkusartist, domebygger, legebarn og uddannet fritidspædagog. Jeg bor billigt, arbejder meget og kører langt!

Læs mere

Hvem er jeg?

Jeg har arbejdet med mange cirkusdiscipliner og gør meget ud af, at mine projekter indeholder en høj grad af håndværket indenfor hver enkelt gren. Deltagerne får på egen krop et indblik i artistens arbejde, liv og håndværk. Det er ikke sikkert, at man bliver uddannet cirkusartist af at deltage, men man bliver helt sikkert en bedre cirkusgæst, som på egen krop har erfaret, hvordan artisten arbejder og træner. Cirkusprojekter kan have mange former: cirkusprojekter som slutter med en forestilling, introduktion til artisteri, brug af cirkuselementer i andre kunstformer eksempelvis teaterforestillinger, billedkunst og Ny Cirkus. Cirkus kan også spille sammen med helt andre faggrupper: fysik, matematik, billedkunst, dansk, historie - udfordringer modtages gerne! Jeg har erfaring i at samarbejde med alle aldersgrupper. Desuden bygger jeg gerne domer og vil gerne "lege" med andre fagpersoner om at udvikle og bruge disse konstruktioner. Jeg stiller gerne op til idéudveksling, så vi kan skrue et spændende projekt sammen.

Smidie Byvej 24
9574 Bælum

Hvad kan jeg tilbyde

Mød en voksen, der har valgt at blive kunstner og dermed har fået mulighed for at lege og eksperimentere som sit arbejde. Mød en kunstner, som lægger stor vægt på, at deltagerne i projekterne selv får lov at blive udfordret og oplever medejerskab.

Projektbilleder