Morten Frost Jakobsen

  • Dagtilbud
  • Grundskole
  • Unge 15+

Jeg er elektronisk komponist og med den er det kun fantasien der sætter begrænsninger, derfor er det et magisk værktøj for børn og unge.

Læs mere

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet på Musikhuset i Aalborg i en bachelor og populærmusik og lydproduktion. Siden 2021 har jeg jeg arbejdet professionelt med udvikling af både kommercielle og kunstneriske musikprojekter i mit studie. Min portefolio består bl.a. af arbejde med artistprojekterne som VILMA, Jessie Ka og ALABU. Jeg har jeg været komponist og musiker på over 8 teaterforestillinger - senest Skærsommernatsdrøm i samarbejde med Det Hemmelige Teater og Martin Ringsmose. Jeg har undervist hele mit liv alt fra ungdomsleder i fritidsordninger, deltidsjob i musik på folke & efterskoler og derudover de seneste 2 år arbejdet sammen med Helle Maj i hendes børnekulturprojekt Havnefruen. Jeg kan tilbyde de unge læring om lydproduktion og innovativ læring om hvordan man kan bruge lyd til at udtrykke bestemte følelser. Jeg kan både undervise i den kreative og den tekniske tilgang til lyde og hjælpe med de udfordringer der kan være med at få ens lydelige ideer til virkelig.

Kjellerupsgade 6,3.tv
9000 Aalborg

Hvad kan jeg tilbyde

Jeg kan tilbyde de børn leg og læring med lyd og lydskabelse. Jeg arbejder med en metode hvor vi sætter lyd til de inputs vi får fra vores omverden og bruger dette til at udtrykke og videreformidle de følelser vi har.

Projektbilleder