image

Evaluering

Hvordan gik jeres projekt?

Her vil vi bede dig om at udfylde vores "smiley-evaluerings-skema". Den viden vi får, ved jeres bidrag, er med til at skabe en konstruktiv udvikling i ordningen. Udover smiley-svarene vil vi bede dig om at give os en kort beskrivelse af eventuelle erfaringer, anbefalinger og gode råd, som I synes er gode at dele med andre. Det I skriver i denne rubrik, bliver sammen med projektbeskrivelsen (fra ansøgningen) og de billeder I har uploadet, lagt ud på hjemmesiden under inspirationssiderne.

Når vi har modtaget jeres evaluering, bliver refusionen snarest udbetalt.

Evaluering af projektetErfaringer, anbefalinger og gode råd, som vi synes er værd at dele med andre.

Projektet

Media

Du skal uploade 5 billeder fra processen og evt. et you-tube klip fra processen samt evt et youtube-klip. Disse kommer ud som inspiration sammen med beskrivelsen af jeres projekt (fra ansøgningen) på BMMKs hjemmeside.

Når I Uploader billederne, skal det være alle fem på en gang. Det gør I ved at holde Ctrl-tasten nede, mens I vælger dem:

Hvis du ikke modtager en automatisk genereret kvitteringsmail, er din evaluering ikke modtaget af BMMK, og du må prøve at indberette igen!


Vi behandler en række personoplysninger om dig, for at kunne administrere kunstnerordningerne Børns Møde Med Kunsten (BMMK) og Unges Møde Med Kunsten (UMMK). I Vesthimmerlands Kommune har vi fokus på at beskytte de personoplysninger, vi har om dig – læs nærmere her